Avaliações de Cafetaria Lef Dongen

Avaliações recentes

5.0
Liesbethdegroot
Hoje
Antoon
3 dezembro 2022

Heerlijke friet!!!!

Marleen
27 novembro 2022
Naomi
22 novembro 2022

Bestelling zou om 17.50 uur klaar zijn om opgehaald te worden. Echter kwam in om 17.49 uur aan en moest het nog gebakken worden. Uiteindelijk net na 18.00 uur de bestelling klaar. Dit gebeurd de laatste tijd steeds vaker. Wat heb je er dan aan om vooraf te bestellen? Zeker aangezien het helemaal niet druk was en ik net na 17.50 uur alleen zat te wachten. Daarnaast worden de porties friet en saus steeds kleiner.

Jacky van Esch
22 novembro 2022

Graag het recept van de winterstoof !

Nanning
21 novembro 2022

Beste friet van Dongen. Hadden fricandel xxl besteld deze was al klaar en moest nog tijdje wachten op de rest. Hij was idd bij thuiskomst helemaal koud. Beetje jammer voor bijna 5 euro.

B
20 novembro 2022

Nu al een paar keer gehad dat ik langer moet wachten dan de afgesproken tijd. Friet was helaas ook niet goed gebakken. Hopelijk volgende keer weer beter.

Matthijs Broos
8 novembro 2022
J.Schellekens
6 novembro 2022

Helaas was bestelling (weer) niet compleet Voor tweede keer in drie weken, helaas

groen
31 outubro 2022

duurde even ,maar de friet en de snacks waren heerlijk.

Corinne Luijten
30 outubro 2022

Bestelling was mooi op tijd klaar, de kwaliteit was zoals altijd prima! Ik weet dat jullie er niets aan kunnen doen, maar de prijzen zijn flink verhoogd....

Rick
28 outubro 2022

Groentekroket besteld maar in de plaats daarvan een of andere vleeskroket gekregen. Helaas daardoor geen snack bij de friet.

Cees
28 outubro 2022

Handig online bestellen. Op tijd klaar. Lekkere friet!

Leonie
27 outubro 2022
Milton
26 outubro 2022

Normaal zeer tevreden .Heerlijke friet.Alleen de gehaktbal in jus was echt koud ..beetje jammer . .Zelf maar opgewarmd.Smaakte verder prima.

Anoniem
24 outubro 2022

Heerlijke friet en snacks!

Jordy
23 outubro 2022

Altijd perfecte kwaliteit 👌

Lion
22 outubro 2022

Was weer top

Bob van der Meer
10 outubro 2022

Bij mijn vorige beoordeling heb ik aangegeven dat de afhaal tijd nogal ruim werd overschreden. Nu was alles stipt op tijd klaar. Compliment!

Bertjan Geelhoed
10 outubro 2022

Was prima. Alleen de shoarmarol had wel een hele dikke deeglaag.

Koen
7 outubro 2022

Heerlijke goed gebakken friet en snacks, klantvriendelijk en fijne service. Online bestellingen staan keurig op je gekozen tijdstip klaar, ook tijdens piekdrukte.

T
1 outubro 2022

Weinig friet in gezinszak

P.Panis
30 setembro 2022

Bestelde beker stoofvlees werd niet geleverd. Bij thuiskomst vastgesteld. Is al eerder gebeurd. Dacht toen aan incident.

Anker
23 setembro 2022
Lion
23 setembro 2022

Alles was weer top

Martijn van der Meijden
21 setembro 2022
Jeroen
19 setembro 2022

Hoi, Jullie waren bij deze bestelling een Frikandel xxl vergeten.

Job
18 setembro 2022

Echt verrukkelijk was het weer!

Rama
15 setembro 2022
Anton van Hulten
12 setembro 2022

Het was extreem druk en daardoor duurde het langer dan een half uur voordat de bestelling werd geleverd. Als ik dat wist door een mailtje dan was ik thuis gebleven. Maar vervelend was dat de frites niet doorgebroken was en de snacks in de magnetron moesten. Dit ben ik niet gewend van Lef.

Marleen
11 setembro 2022

Vanwege drukte moest ik iets langer wachten dan de verwachte ophaaltijd vanaf de website, maar het was max 5 min. Goede service, vriendelijk personeel en je ziet dat ze hard werken en veel bestellingen tegelijk weg krijgen. Chapeau!! en bovenal smaakt het super!!!

jacobs
3 setembro 2022

altijd perfeckt

Dos Santos
29 agosto 2022

Voor heen meer friet voor 3 personen

Conny
25 agosto 2022

Het was lekker, alleen verkeerd! Had een friet satesaus met mayo besteld en een friet oorlog gekregen

Anton van Hulten
21 agosto 2022

Het eten was goed en ook lekker. Het was heel druk en toen ik thuis kwam was de saté niet erg warm wat normaal wel is dat vond ik jammer want dan smaakt deze niet meer zo lekker.

Laura
20 agosto 2022

We hebben begin van de avond friet afgehaald maar de bakjes waren echt maar tot het randje gevuld als ze dat al haalden.. kwaliteit verder wel prima

S.
19 agosto 2022

Lekker handig om online vooraf een bestelling te plaatsen. Vervolgens op te halen. Top service en super lekkuurh

Goos
13 agosto 2022

Goede friet en snacks

Merel
13 agosto 2022

Voor de salade graag de saus misschien in een beter bakje doen. ( het lekt helaas het bakje) En ik had kipfingers masr kreeg kipnuggets maar dat maakt helemaal niks uit ! Kan gebeuren verder was het top.

Greven
13 agosto 2022

Online besteld stond op tijd klaar en goed gegeten.

Theo van Asperen
11 agosto 2022

Goed eten, snelle service

T
10 agosto 2022

Jammer, op een rustige doordeweekse woensdag online besteld. Op het moment van ophalen was iedereen achter in de keuken aan het kletsen en moest mijn bestelling nog gemaakt worden. Het was wel weer lekker, zoals gebruikelijk.

Wilco
10 agosto 2022

Dienstverlening was heel prettig. Ik kwam 2 minuten te laat aan. Een medewerker kwam naar buiten gelopen en gaf de bestelling in m'n handen. Thuisgekomen bleek het e.e.a. te missen. Wel gebakken, niet ingepakt. Kan gebeuren. Excuses aanvaard. Gelieve voortaan hier beter op te letten. Kom zeker een keer terug!

Dré van Ginneken
8 agosto 2022

helemaal tevreden, dank u

Anton
7 agosto 2022

Heerlijke saté goede frites

Jeroen
4 agosto 2022

Makkelijk bestellen via de website. Bestelling was klaar op aangegeven tijdstip. Heerlijke friet

Ad Peeters
31 julho 2022

Gewoon goed

Anton
30 julho 2022

Goede frites en lekkere snacks. Voldoende eten en goed gebakken!

Bakker
22 julho 2022

Erg vettige patat en kroket

van eersel
21 julho 2022
Anton van Hulten
18 julho 2022

Deze keer heerlijke frites en voldoende. De saté is prima zo goed doorbakken en niet met verbrand vlees. Satesaus netjes in twee bakjes gedaan. Ga zo door!

Mark van loon
16 julho 2022

Beste snackbar wij komen vanuit Kaatsheuvel

marianne Kelch
15 julho 2022

Viandel en berenklauw niet geleverd maar wel een andere snack wat ik niet had besteld. Groetjes zijn gewoon TE HARD.

Miriam Trommelen
13 julho 2022

Als afsluiting van een kinderfeestje zijn we met 9 kinderen +/- 9 jaar frietjes gaan eten bij Lef. We zijn zeer gastvrij ontvangen en de bestelling was doordat we online al hadden besteld zeer vlot geregeld. De ranja maakte het feestje compleet! Het is ons goed bevallen. Wij hopen dat dat de jarige volgend jaar weer kiest voor frietjes eten bij Lef.

Anja
12 julho 2022

Erg lekker vriendelijke bediening

Gaby
10 julho 2022

Friet en snacks voor 14 personen besteld via de website. Dan is het altijd de kunst of het goed gaat met zo'n grote bestelling! Nou dat was goed gegaan! Super fijn! We hebben gesmuld met Lekkers en Friet!

Elly
10 julho 2022

Makkelijk te bestellen, op tijd klaar. Lekker eten

Kevin Bona
10 julho 2022
Spijkers
10 julho 2022

Was weer lekker

Weeterings
4 julho 2022

Frites was lekker echter gehaktbal was nog bevroren en satesaus was koud. Geprobeerd te bellen maar antwoordapparaat stond op

Corinne Luijten
3 julho 2022

Ik ben altijd zeer tevreden over jullie! Deze keer was mijn bestelling wat later klaar , maar het was behoorlijk druk in de zaak en ik was vandaag wat ongeduldig ;)

Anton van Hulten
1 julho 2022

Fijne en vriendelijke bediening. De frites en snacks zijn lekker. De familiezakken frites waren helaas niet voldoende dus daar moet ik de volgende keer rekening mee houden!

Hetty
26 junho 2022

Super lekker zoals altijd.

Thomas
26 junho 2022
Lion
25 junho 2022
Yvonne Weeterings
25 junho 2022

Super lekker eten en de prijs valt erg mee. Alleen vind ik wel dat de pirties kleiner zijn geworden

Barry
19 junho 2022

Eigenlijk altijd wel lekker en goed geregeld. Nog nooit een foute bestelling gehad. Het enige wat ze van mij aan mogen passen is de hoeveelheid. Met 2 kinderen houden we altijd wel wat over.

Nancy
19 junho 2022

Vandaag voor de 2de keer middel maat milkshakes erbij besteld en je krijgt gewoon 2x achter elkaar de kleine formaat. Ook schrijven wij regelmatig dat we de saus over de friet heen willen ook daar wordt geen gehoor aan gegeven.

Cecilia
12 junho 2022

Goede friet en nog warm bij thuiskomt. Heerlijke kwaliteit …..

Daan van Aalst
11 junho 2022

Bij aankomst thuis merkten we dat de 3 frikandellen speciaal ontbraken. We hadden wel een grote bestelling dus wellicht dat het over het hoofd was gezien maar dit was wel vervelend om te merken. Verder was de friet zelf prima.

Vivian
11 junho 2022
Ernst
9 junho 2022
Marlou
6 junho 2022
J. Boomaars
6 junho 2022

Friet is altijd goed. Het was druk daardoor duurde het ook wat langer, en was onze bestelling alsnog niet compleet.

Mike
5 junho 2022

Lekkere friet, goede snacks en makkelijk bestellen via internet

T
24 maio 2022

Friet had net wat langer mogen bakken, was nu wel erg licht. En jammer dat ik had besteld en dat het pas in het vet wordt gedaan op de tijd dat ik het af kan halen, het was niet druk en ik bestel het omdat ik het graag direct mee wil nemen. Verder was het zoals altijd lekker

Linda
22 maio 2022

Later klaar dan de aangegeven tijd.

Sjef Partouns
22 maio 2022

Topkwaliteit

Lion
21 maio 2022

Was weer goed

J
21 maio 2022

Altijd weer goed, lekker en (bijna) op tijd. Maar dan had ik ook zelf niet op het drukste moment vd week moeten bestellen. ;-) Wij hebben jullie een tijd geleden gevonden en zullen jullie blijven vinden. Ga vooral lekker zo door...de beste van Dongen

Marian Sestig
15 maio 2022

T was weer heerlijk! Maar de zak te vol waardoor t onderweg open was gescheurd en alles op de grond viel, dus bij deze een tip hihi

Lion
14 maio 2022

Was weer lekker en bestelling was goed gegaan via de app

Ingeborg van Gorp
13 maio 2022

Bestellen regelmatig hier frietjes. Normaal gesproken is die altijd super lekker. Maar vandaag was dat helaas niet zo. De friet was helemaal volgezogen met vet, hierdoor waren ze keihard en taai. Wij kregen ze niet weg. Ik weet uit ervaring dat je friet 1 keer mee terug in de pan kan doen, maar bij ons was het net alsof het alleen maar opgebakken friet was. Tevens waren onze kroket en Bourgondische ook minder deze keer omdat deze ook helemaal volgezogen zaten met vet. Dus tips voor de volgende keer: friet niet terug de pan in gooien als deze eenmaal gebakken is en de kroketten echt op tijd uit het vet halen. Als ze er te lang in blijven liggen worden ze zacht van buiten en super vet.

Britt
13 maio 2022
Peeters
13 maio 2022

Wij bestellen altijd online. Mijn man voelt zich weleens schuldig als hij binnenkomt en gelijk de friet meekrijgt, terwijl er een hoop mensen in de zaak staan. Maar perfect op tijd altijd en alles smaakt goed!

Lion
7 maio 2022

Alles was gewoon goed en lekker

Ria van den Boer
1 maio 2022

Het was helemaal goed. En echt lekker. Precies op tijd klaar 👍

Rob Land
21 abril 2022

Het is eten is goed maar de dienstverlening laat al een tijdje te wensen over. Al 2 keer veel te lang moeten wachten op mijn online bestelling. Ik ga er even niet meer heen totdat de service weer als vanouds is !

Vugt
10 abril 2022

2de x dat het achter elkaar mis gaat. Eerste keer had de lange lummel speciaal geen saus. Gelukkig kwamen ze het gelijk brengen (zodra dit klaar was). Vandaag waren ze 1 frietje vergeten. Ook deze kwamen ze brengen maar ondertussen zit er wel iemand zonder eten. Erg jammer. Weet niet of ik nog eens ga bestellen hier

Jacqueline Snoeren
1 abril 2022

Jammer dat de bestelling verkeerd is geleverd, we hebben t zo gelaten aangezien t om een smulbox ging en er de kinderen niet wilden laten wachten. Graag bestellingen goed lezen.

Stijn
26 março 2022

Altijd fantastische friet

Maurice
14 março 2022

Erg lekker!

Lia van Gool
13 março 2022

Ik had een stokbroodje gezond besteld en toen ik thuis kwam zat er een portie saté in mijn papieren tasje. Ik heb heel de avond geprobeerd om telefonisch contact te leggen maar de telefoon werd niet opgenomen.

Hoegen
11 março 2022

Altijd heerlijk eten. En kids halen graag een softijs.

Han
7 março 2022

Met eten was niets mis, echter zou om 18:20u de bestelling klaarstaan, maar dat was uiteindelijk een half uur later. Ik begrijp i.v.m. drukte dat het wat langer kan duren, maar een half uur is echt te lang.

Marieke
5 março 2022
Bart
1 março 2022

Vriendelijk personeel En prima eten

Joyce
26 fevereiro 2022
Jesper
26 fevereiro 2022

Top, zoals altijd

Charlayne Racamy
26 fevereiro 2022
Henk Goos
26 fevereiro 2022
H
25 fevereiro 2022

Wij waren later met ophalen waardoor de bestelling koud was, daarna hebben ze nieuwe gemaakt toppers!

J
25 fevereiro 2022

Zoals altijd erg lekker en keurig op de afgesproken tijd klaar. Vakkundig en goed op elkaar ingespeeld personeel.

S
24 fevereiro 2022

Frikandel was nog koud vanbinnen !!

Joram
24 fevereiro 2022

Overheerlijke hamburger besteld. Goeie prijskwaliteit verhouding

Kim Verboven
22 fevereiro 2022

Er zaten erg veel kleine stukjes in de friet ook heb ik 40 minuten moeten wachten totdat mijn bestelling gereed was terwel ik online had besteld en hij zou om 18:10 klaar staan uiteindelijk liep ik om 18:50 de winkel uit

Bert Geelhoed
20 fevereiro 2022

Eten was lauw. Was 5 minuten voor de afgesproken tijd. Ging na 25 minuten pas weg. Ben beter gewend bij Lef

Ronnie jansen
18 fevereiro 2022

Elke vrijdag frietjes van lef . Zo begint altijd ons weekend

Lion
13 fevereiro 2022
Vromans
12 fevereiro 2022

Heerlijke friet! Komt netjes op tijd bezorgen

Laura Van der Sluijs
11 fevereiro 2022

Super service. Je kan online bestellen en afrekenen voor je je bestelling op haalt. Je kan daar in je auto wachten en ze brengen het naar je toe. Ideaal!

Sandra
8 fevereiro 2022

Eten is goed, maar €0,25 extra iDeal kosten is echt niet meer van deze tijd!!

Piet Nuijten
7 fevereiro 2022

Alles was prima in orde en op de afgesproken tijd klaar.

P. Panis
4 fevereiro 2022

Een deel van de bestelling (een friet normaal) zat niet in het pakket. Het is dan te laat om nog op te halen. Rest is dan koud. Overige kwaliteit goed.

Gerard
3 fevereiro 2022

Perfect!

Lion
30 janeiro 2022
Ankie de Caluwe
29 janeiro 2022

De bestelling was netjes op tijd klaar en alles was lekker.

Nikki van Olst
29 janeiro 2022

Zoals altijd, gewoon super!

Peter Jacobs
29 janeiro 2022

Dank nog voor de keurige oplossing op onze reactie van vorige keer.

Annemieke van Iersel
24 janeiro 2022

Volgens afspraak online, de frietjes afgehaald op de afgesproken tijd. Was weer heerlijk!

Suzjules
24 janeiro 2022
SeeDuPee
23 janeiro 2022

Helaas bij thuiskomst bleek de satesaus er niet bij te zitten, stond wel op de bon vermeld dus gewoon betaald, dus maar even bellen, helaas niet bereikbaar, konden via whatsapp een berichtsturen maar we kregen het nummer van de gewone telefoon te horen, dat nummer geprobeerd via whatsapp maar helaas ook niets, toen tot 2x toe een mail gestuurd tot op heden nog niets gehoord, foutje kan gebeuren! maar als je niets meer van je laat horen om het netjes op te lossen dat kan er bij mij niet in!

Anton
23 janeiro 2022

Lekkere frites en kroketten. Makkelijk bestellen en snel op te halen. Goed geregeld.

21 janeiro 2022

Alles was lekker behalve de kaasstengels die waren erg taai.

K daver
21 janeiro 2022

Friet en snacks waren hard en leeg gebakken hoop volgende keer beter

Zevenmorgen
21 janeiro 2022
Wendy
19 janeiro 2022

Goede service, lekker eten, prima kwaliteit. Ouderwets lekkere frietjes. Kortom top

Desmond en Sandra
18 janeiro 2022

Het is niet meer van deze tijd om €0,25 extra te rekenen voor een iDeal betaling. Let erop dat de kipsate stokjes geen stukjes missen. De vorige keer had ik maar een half stokje met vlees. De kwaliteit van de producten is wel goed.

Kevin
13 janeiro 2022

Eten was goed, maar voor de derde keer dat we wat missen bij de bestelling.

Raymond
12 janeiro 2022

De gepaneerde snacks (bamihap en kroket) zijn wat hard gebakken. Of de temperatuur van het vet is te hoog of het is te lang gebakken. De levering was op de minuut klaar voor afhalen. Lekkere frieten maar wel veel korte frieten.

Y Weeterings
11 janeiro 2022

Heerlijk eten, goede prijs snel en vriendelijk personeel

Jansen
10 janeiro 2022

Beste kwaliteit zoals we gewend zijn

Damara
9 janeiro 2022

Ideaal, duidelijke website 👌

Maaike
9 janeiro 2022
Peter Jacobs
8 janeiro 2022

Wij hadden een bestelling geplaatst tussen 18.30 en 18.35. Wij ontvingen deze na 18.45. Toen ik thuis kwam was de friet prima maar de frikadellen waren koud. Deze stond wellicht wel om half zeven klaar en de friet niet. Erg jammer.

Van Gelderen
7 janeiro 2022

De friet was heerlijk. We hebben wel erg lang moeten wachten en helaas kreeg mijn dochter ipv de tomaat mozzarella souplesse een kaassouffle.

Tooske
5 janeiro 2022

Heerlijk gegeten !

Corinne Luijten
2 janeiro 2021

Prima friet, snelle service, top! Jammer van het plastic bakje

Dennis
31 dezembro 2021

Frietjes waren top hoor!

Ronnie
24 dezembro 2021

Altijd super lekker daar

Annemiek
23 dezembro 2021

Heerlijke knapperige frites, met lekkere snacks. Bij thuiskomst was alles nog goed warm. Heerlijk.

Daniëlle Emmen
18 dezembro 2021

Heerlijk gegeten! Dankjewel Bas en team.

Bert van Drunen
17 dezembro 2021

Perfest en heel attent

SeeDuPee
14 dezembro 2021

Beste friet van heel Dongen, de satesaus is overheerlijk, veel keuze in hapjes,

Petra Govers
14 dezembro 2021

Goed

Bob van der Meer
12 dezembro 2021
Jörgen
6 dezembro 2021

Friet vinden we persoonlijk iets te hard. Verder top wat betreft online bestellen, tijdstip waarop bestelling opgehaald kon worden en klantvriendelijkheid

Jan Poirters
5 dezembro 2021
Bas van Gool
5 dezembro 2021

Friet is echt super lekker, service is super! Wat mij betreft de beste friettent in Dongen op dit moment!

Leo
4 dezembro 2021

Makkelijke bestel site/app, goede kwaliteit voor een prima prijs, ook het afhaalservice tijdslot werkt super goed.

Erik
3 dezembro 2021

Friet was te vet. Mini hamburger was echt lekker

Erik de Ruyter
3 dezembro 2021
Johan de Hoon
29 novembro 2021

bestellen via internet gaat snel, duidelijke site, precies op aangegeven tijdstip klaar. Was niet meteen duidelijk dat bestelling via zijdeur wordt aangereikt. Kwaliteit prima.

Jaap
28 novembro 2021

Ruim 20 minuten in de kou staan wachten buiten en thuis (2 min verder) bleek de gehele bestelling koud te zijn. Vervolgens wordt dan de telefoon niet opgenomen... Op zulke drukke momenten (za avond) kun je volgens mij beter dat online bestellen niet aanbieden als je het niet voor elkaar krijgt.

Paul
27 novembro 2021

Half uur langer moeten wachten dan de afhaaltijd aangaf. Hamburger, kipnuggets en frikandel xxl waren biet neer warm. De friet was nogwel warm

Ronnie
26 novembro 2021

Superrrrr

Barry
16 novembro 2021

Eten is altijd prima. Daar valt niks over te zeggen. Alleen jammer dat als je online om 18:00 uur besteld je vervolgens nog 10-15 min moet wachten tot het klaar is.

TZ
14 novembro 2021

Meestal erg tevreden, dit keer helaas niet zoals ik gewend ben. De friet was niet heel warm, de bestelling was niet helemaal juist en ik had de bestelling al op tijd geplaatst, helaas was dit ook verlaat.

Verhoeven
8 novembro 2021

Super lekkere friet. Voor ons is er in Dongen maar 1 friettent. Enige wat wij gek vinden is dat de familie zakken friet niet te pijlen zijn hoeveel Erin zit. De ene keer is de Zak van 2-3 personen eigenlijk te weinig en de andere keer heel veel.

PGA
7 novembro 2021

Top!

Jessica
7 novembro 2021

Het eten was top! En het broodje kroket was een verassende combinatie.

Ria
5 novembro 2021

Het weer super lekker.

Anne
29 outubro 2021
Daniëlle
16 outubro 2021

Deze keer helaas niet tevreden. Eerst mogelijke afhaaltijd was 25 minuten na bestellen. Echte kwam de bestelling pas ruim 45 minuten later naar buiten.

Jan smans
14 outubro 2021

Goede kwaliteit en vriendelijke mensen

Patrizio
6 outubro 2021

Prima service en lekker gegeten!

Tw
4 outubro 2021

Bestelling zoals altijd compleet en netjes op tijd klaar.👌

Tessa
27 setembro 2021
Stijn
25 setembro 2021

Steevast goede friet

Milou
19 setembro 2021

Super lekker friet en snacks. Alleen door de drukte klopte de bestelling helaas niet, want we miste de satésaus bij de friet speciaal + satésaus

Lisette
19 setembro 2021

Nog nooit gebeurd maar de shaslick en het stoofvlees waren koud, terwijl de friet heel warm was.

Myra van Loon
18 setembro 2021

prima kwaliteit snacks, bestelling compleet, goed verpakt en mooi op tijd klaar om af te halen. Top

Nathalue
16 setembro 2021

Top service!

Marc
12 setembro 2021
Willemse
7 setembro 2021

Wederom top geregeld

Ton van Kersbergen
6 setembro 2021

In tijden niet zulke verse, knapperige friet gegeten.

Jeroen
5 setembro 2021

De kwaliteit was weer goed, alleen de zak voor 3 a 4 personen was weinig. Dit lekker meer de inhoud voor 2 a 3 personen.

Familie
5 setembro 2021

Dit keer vele harde frietjes.

Henriet
4 setembro 2021

Het was een tijdje geleden Heerlijke frietjes !

Piet Nuijten
4 setembro 2021

Ik had een kaaskroket besteld en kreeg een kaassouffle. Jammer, maar ik kon niks meer doen, toen ik thuis was.

M. Van Riel
30 agosto 2021

Goed en efficiënt. Alleen buiten wachten in de regen was minder

Piet Nuijten
26 agosto 2021

De bestelling was kompleet en ook de afhaaltijd was 5 minuten later dan gepland, dus prima.

Elise
22 agosto 2021

Heerlijke burgers en wat frietjes voor een lekkere zomerspelenlunch na de decorroute! Via de website bestelt en kon het meteen ophalen. Verder ook vriendelijke service.

Ria van den Boer
21 agosto 2021

Was weer lekker.

Laurijsen
20 agosto 2021

Tevreden.

Anoniem
12 agosto 2021

Je krijgt te weinig stoofvlees en smaakt alsof het uit een blik komt. Voor de rest friet en snacks zijn goed zoals altijd

Anoniem
11 agosto 2021

Lekker eten. Wel lang moeten wachten kon bestelling om 18.35 ophalen was uiteindelijk pas om 18.55 klaar. Personeel werkt niet snel waardoor er veel mensen aan bet wachten waren

Dekoning
8 agosto 2021

Mooi op afgesproken tijd klaar

Rob Land
5 agosto 2021

Per ongeluk verkeerd tijdstip doorgeven maar keurig opgelost ! Verder heerlijk gegeten en vriendelijke bediening.

Gert-Jan
19 julho 2021

Online besteld, keurig op tijd klaar! Het eten was heel lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

rianne van dongen
19 julho 2021

producten zijn prima en service is uit de kunst. Zeker bij deze bestelling waar wat fout was gegaan, is de service 200%. niets dan lof voor LEF

Dongen
19 julho 2021

Prima. Lekker warm eten

Wadii
18 julho 2021

Erg lekkere verse friet! Dikke aanrader!!

Danja
15 julho 2021

Heerlijk gegeten. Lekkere friet, snacks en heerlijke satesaus.

Stolk M
14 julho 2021

Super kwaliteit !!!

gertjan
9 julho 2021

altijd goed en lekker bij Bas .

van Dijk
5 julho 2021

Eten is heel goed, is niets mis mee maar de bereikbaarheid is slecht, alleen via internet kun je bestellen. Je kunt whatsappen maar daar wordt niet naar gekeken en ook niet op gereageerd. Wat ook iedere keer uitloopt is de ophaaltijd. Het is dat de frietjes en snacks goed zijn...

Ad Peeters
5 julho 2021

9 Goede kwaliteit en service

Piet van loon
3 julho 2021

Er zat echt te weinig friet bij voor 2a. 3 personen , je kon er niet mee tweeën van eten, hopelijk volgende week beter.

Corrie
28 junho 2021

Alleen frites was warm maar wel veel té vet! Van het afhaalschema klopte niets. 45 Min na afgesproken tijd was de bestelling klaar. Er is geen rede gegeven en óók geen excuses! Kortom voorlopig even géén LEF!

Brenda
28 junho 2021
Esther
27 junho 2021

20 minuten later dan afgesproken was de bestelling klaar. Vanwege de lekke partytent ook.nog een nat pak tijdems het lange wachten. Gelukkig prima friet, helaas wel een koude snack.

Chris van der Waarden
22 junho 2021

Voor 3 man gevarieerd eten besteld! Topkwaliteit!

Wendy Broeders
21 junho 2021

lekkere friet en goede snacks. Bestelling was ook klaar op de afgesproken tijd.

Nico Bartels
15 junho 2021

We hebben friet met pindasaus gekregen en friet speciaal betaald en besteld.

Ton van Kersbergen
15 junho 2021

Lekkere friet en goede salade. Voor herhaling vatbaar.

Fam Goos
13 junho 2021

Lekkere friet en snacks Stoofvlees ook altijd goed

BJ Geelhoed
31 maio 2021

Prima kwaliteit. Perfect op tijd klaar. Ga zo door.

siemons
29 maio 2021

supper lekker . aleen ik had marjo en sathee saus en ui en dat allemaal in dat kleine bakje dusss hihi saus mag wel iets meer . maar de kwalitijd is perfect

Kees
23 maio 2021

Perfect

Erik de Ruyter
18 maio 2021

Gewoon erg lekker

Jaap Elkerbout
17 maio 2021

Wij vinden dat er teveel kleine stukjes friet zitten in de bakjes. Deze zijn keihard en wij denken dat deze twee keer gebakken zijn. Het zou de kwaliteit van jullie product een stuk verbeteren. Wel een compliment voor de service en het steeds op tijd klaar hebben van de bestelling.

Cees
14 maio 2021

Een tien , het werkt prima

Bauke
14 maio 2021

De friet en snacks waren lekker zoals altijd. Alleen deze keer was de xxl frikandel heel koud.

Priscilla
12 maio 2021

Goed eten lekkere friwtoen de broodjes hamburger super !!!

Bas
10 maio 2021

Was allemaal heel erg lekker!

Ronnie jansen
8 maio 2021

Heerlijke frietjes en geweldig personeel

J.baijens johan
6 maio 2021

Super lekkere frites

Peter
6 maio 2021
Job
1 maio 2021

Was zoals altijd weer heeerlijk!!!!

Sandra
30 abril 2021

Was netjes Pontius klaar. Heerlijk en goede kwaliteit eten!

Fam Pijnenburg
30 abril 2021
Jan Heurter
27 abril 2021

Wij komen speciaal uit Raamsdonksveer om iets te bestellen en op te halen. Wij eten het aan het kanaal op. Alles is geweldig, maar wij komen wel speciaal voor de friet 🍟 👍👍

Cees
27 abril 2021
Wilma de Graaf
27 abril 2021

Altijd lekker maar ik snap niet dat de frikadel speciaal niet door gesneden word🤷‍♀️ de saus ligt door het vakje dat vond ik echt jammer heb het al meer keer door gegeven. Hoop dat daar echt iets mee gedaan word want het eet toch een stuk makkelijker als de saus er tussen blijft en niet ernaast ligt 🙄

J laan
26 abril 2021

Absoluut de beste van Dongen en omstreken 👌👍goede friet , goede service uitstekende kwaliteit en heerlijke vega burger

Sanne
26 abril 2021

Altijd top hier!

Maaike Kuppens
26 abril 2021

Top!

Frans
22 abril 2021

Super

Dolf
20 abril 2021

Top!!

Laurijssen
15 abril 2021

Helaas was de bestelling niet compleet en waren jullie telefonisch niet bereikbaar om dit op te lossen. Daarom maar een en ander met elkaar gedeeld op t kinderfeestje.

de Bie
14 abril 2021
Tessa
13 abril 2021

Lekker en op tijd

Michiel Verhoef
11 abril 2021

Zoals altijd lekkere verse friet en mooi op tijd klaar.

Gitte
11 abril 2021
Linda
10 abril 2021

Hardstikke goee, lekker, warm, snel. Geen fouten, en op tijd. Heerlijke friet! Overgegaan op een ander merk frikandellen? Deze vinden we minder lekker

Eline
9 abril 2021
Henry smans
6 abril 2021

Het was weer heerlijk! En precies op de afgesproken tijd 👌

Tes
3 abril 2021

Helaas, andere keren was het heerlijk, dit keer was de friet niet echt lekker gebakken, en de milkshake moest snel op, want die was niet heel koud meer.

Piet van loon
3 abril 2021

Jammer om mede te delen, maar de kroket en de pittige bami waren te kort gebakken, deze waren namelijk van binnen niet warm

nettie
2 abril 2021

heerlijk gegeten !! en prima op tijd.

Peeters
1 abril 2021

Goede frietboer, veel keuze, makkelijk tw bestellen en ophalen.En ze doen wat met de opmerkingen als je die maakt, helemaal top!

Anita Jolie
1 abril 2021

Duidelijke website Goed georganiseerd Vriendelijke mensen Prima kwaliteit

Fam Goos
28 março 2021

Goede friet, netjes verpakt. Lekkere snacks en goede salade. Stoofvlees ook altijd goed.

Jaap
27 março 2021

Super geregeld en goede kwaliteit

Mary van Riel
25 março 2021

Lekkere frietjes en snacks.

Spijkers
22 março 2021

Friet en de snacks waren lekker en geen wachttijd

Els Janssen
19 março 2021

Ik bestel en betaal altijd voor extra uitjes op mijn friet speciaal maar ik heb -zeker vandaag- daar niets van gemerkt sterker nog er zat erg weinig uitjes op mijn friet speciaal. Graag hier meer aandacht aan besteden als klanten er ook voor betalen.

Albert
17 março 2021

Mooi op tijd en smaakte weer goed.

Sandra
17 março 2021

Lekkere friet en snacks, goede service. Werkt prima zo met online bestellen.

Connie Gorissen
17 março 2021

Frites en snacks zijn altijd goed en bestelling is op gevraagd tijdstip klaar. Vandaag was voor het eerst de bestelling helaas niet compleet, de bestelde beker satesaus ontbrak.

Rianne van dongen
13 março 2021

Zoals altijd helemaal prima. Bestellen, betalen, afhalen: zeer tevreden.

Rob Land
9 março 2021

Lekkere Eigengemaakte Frieten ( LEF ) en prima service!. Mijn favoriete cafetaria in Dongen!

Johnny Maas
5 março 2021

Heerlijke friet en snacks -online besteld voor 17.00 uur en mooi op tijd klaar

Henry smans
1 março 2021

Wederom weer heerlijk gegeten

S.Deijkers
28 fevereiro 2021

Altijd weer lekker en bijna altijd stipt op tijd. Gaat er onverhoopt toch iets mis, wordt ook dat keurig opgelost!.

Kose
28 fevereiro 2021
Joël
27 fevereiro 2021

Erg lekkere patat en snacks!! Was niet op afgesproken tijd klaar maar het wachten op meer dan waard. Nieuwe vaste snackbar, check, gevonden!

Mark
26 fevereiro 2021

Bestelling digitaal geplaatst en afgerekend. 20 minuutjes later stonden de frietjes klaar. Vriendelijk personeel en lekker eten. Prima friettent!!!

Lisette Moerenhout
26 fevereiro 2021

Heerlijke krokante friet en ook snacks prima gebakken. Een shaslick wordt meestal te hard gebakken, bij jullie altijd perfect.

Van beerendonk
26 fevereiro 2021
Maaike Kuppens
26 fevereiro 2021

Alles compleet, op tijd en heerlijk gegeten!

Maurice
24 fevereiro 2021

Was lekker

H. Goos
20 fevereiro 2021

Goede friet en snacks Wij zijn tevreden

Chantal hijstek
18 fevereiro 2021

Als alles direct normaal is zie je ons zeker weer vaker😃

John
17 fevereiro 2021

Heerlijke friet. Goede kwaliteit snacks. Lekker warm en op tijd klaar. Perfect!

Maaike Kuppens
12 fevereiro 2021

Helaas zaten de bestelde kipnuggets niet bij de bestelling en zat er een gewone kroket bij ipv de bestelde goulashkroket

L. Langerak
11 fevereiro 2021

Vorige keren erg tevreden. Maar vandaag niet. 25 minuten later dan internet aangaf was mijn bestelling klaar. Al die tijd stond ik in de kou en kreeg geen antwoord op hoe lang de bereiding uitliep. Eenmaal thuis met de bestelling, ontbrak er een snack (mexicano). Verder was het eten wel van goede kwaliteit.

Liesbeth Haarbosch
8 fevereiro 2021

Perfect gebakken friet en snacks. En mijn favoriete kip salade is een gezonde aanvulling. De website werkt handig.

Jansen
8 fevereiro 2021

Tot nu toe de beste cafetaria die ik ben tegengekomen en de friet lijkt wel op eigengemaakte dus top

Loes
5 fevereiro 2021

Ik heb via de site besteld en dat gaat hartstikke makkelijk. Al het lekkers is supersnel klaar en smaakt erg goed! Lef is echt n aanrader

Marnix Verhoeckx
5 fevereiro 2021

Wederom super lekker...

Renske Kimenai
5 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten! Fijn systeem om te bestellen en afhalen.

Maarten
3 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten Goed warm en vers

Myra van Loon
1 fevereiro 2021

alles prima in orde, precies op tijd klaar, goed verpakt en alles aanwezig. lekker gegeten.

Yvonne Schillemans
1 fevereiro 2021

Helaas ontbrak de saus bij de salade deze keer!

Niels Jacobs
31 janeiro 2021
Michel
31 janeiro 2021

Altijd lekker en op tijd klaar! Toptent!

Anoniem
31 janeiro 2021

Super! Wintermenus besteld. Erg goed. Zeker aanrader.

Rob van der Wiel
24 janeiro 2021
Bax
23 janeiro 2021

Goeie friet zoals altijd!

Stefan
23 janeiro 2021

Lekker eten voor een goede prijs.

Lisette Moerenhout
18 janeiro 2021

wij vinden met name de friet heel erg lekker

Stef S.
17 janeiro 2021

Eten was goed. Ik heb minder fooi gegeven omdat ik moest betalen voor de PIN transactie. Dit betaal ik niet als ik terplekke afrekenl.(Dit wordt in de waren doorberekend dus betaal ik dit nu dubbel) zodoende. Mvg

Willem
16 janeiro 2021
Bartels
16 janeiro 2021
Remco
9 janeiro 2021
J. Kroot
9 janeiro 2021
Brechje
5 janeiro 2021

Altijd goed!

Karin van Gorp
4 janeiro 2021

Heerlijk gegeten

Stolk M
3 janeiro 2020

Super makkelijk omzo te bestellen en de beste burger die er is. Super lekker!!!

Ingred
3 janeiro 2020

Lekker eten

Marijn Bun
2 janeiro 2020

Wederom heerlijk gegeten. Ga zo door Lef team.

Iris Leemput
2 janeiro 2020

De bestelling was precies op tijd klaar waardoor ik niet lang hoefde te wachten. Bestellen via de site werkt prima.

Samu Oosterink
30 dezembro 2020

Prima in orde. Zoals we gewend zijn van Lef.

Patrick
30 dezembro 2020

Service was goed. Netjes op tijd klaar. De friet vonden wij wat minder. Buitenkant van de friet was hard en de binnenkant heel zacht.

Dennie
23 dezembro 2020

Friet was keurig wat zachter gebakken Lekker bezig Lef 👍👍

@€&
21 dezembro 2020

De friet was weer erg hard gebakken

Jespers
20 dezembro 2020

We hebben weer heerlijk gegeten!!!🌲

Marcel
19 dezembro 2020

Gewoon goed . En goed geregeld

Nadia van der Kaaij
19 dezembro 2020

Wat we kregen smaakte heerlijk! Had alleen verwacht dat een gezinszak friet voor 4-5 personen voldoende zou zijn voor 4 kinderen en 1 volwassene. Helaas was dit niet voldoende en de kinderen zijn toch geen extreem grote eters.

Mike
18 dezembro 2020

Lekker gegeten

DEN DEKKER
17 dezembro 2020

Goede kwaliteit, goede service en klantgerichtheid

Sjef
17 dezembro 2020

Was goed geholpen

Koen
14 dezembro 2020

Online bestel proces is makkelijk in gebruik. Opgegeven afhaaltijden worden keurig gehaald. Top tent.

Henry smans
13 dezembro 2020

De broodjes kroket speciaal waren heerlijk en het tijdstip om onze bestelling op te halen klopte op de minuut.. chapeau!

Arjan
12 dezembro 2020
Peeters
10 dezembro 2020

Fijn dat je online kan bestellen en tijdsbestek van 10min.kan kiezen en het dan gelijk klaarstaat! Lekkere snacks en friet. Soms is de friet een beetje te hard, dat is t enige puntje

Wilma
7 dezembro 2020

Alles goed maar de frikadel special was beetje raar een kant friet saus en andere kant curry wel overal uitjes smaakte goed maar was beetje weinig saus zo....

Piet van loon
6 dezembro 2020

Top👍

John
4 dezembro 2020

Perfect geregeld

Anton
30 novembro 2020

Alleen de friet was niet warm genoeg. De rest was prima.

Piet van loon
29 novembro 2020

Friet voor 2 a 3 personen was aanzienlijk minder dan anders

S van riel
28 novembro 2020

Altijd weer super. Helaas waren jullie vandaag een milkshake vergeten en hadden we er 3 ipv 4. Maar ja. Waar gewerkt wordt.....dus dat kan een keer gebeuren. Volgende week weer opnieuw.

R Zijlmans
28 novembro 2020

Weer heerlijk gegeten!

M.zwolsman
28 novembro 2020

Is goed geregeld en heeft de best friet.

Sylvia
28 novembro 2020

Heerlijke frietjes

Hetty
27 novembro 2020

Hele lekkere frietjes en alles netjes verzorgd. En een goede service.

De Geus
23 novembro 2020

Ondanks de drukte , dik 30 man voor de deur te wachten, wel 25 min langer moeten wachten , smaakte het weer heerlijk

Esther
22 novembro 2020

jammer dat de bestelling 20 minuten te laat werd geleverd.daardoor was t buiten erg druk, ontstonden er parkeerproblemen en buren raakten geirriteerd doordat ze last hadden van dubbel/fout geparkeerde auto's. Het werd ook moeilijker om de 1,5 meter regel in acht te nemen. Toen ik stond te wachten stonden er nog 25 personen te wachten.... Kwaliteit van het eten was prima, we hebben heerlijk gegeten.

M. Verdaasdonk
22 novembro 2020

Zojuist onze bestelling gehaald en thuis geconstateerd dat er geen frikandel speciaal bij zat. Onze bestelling had als afhaaltijd 17.50 uur maar deze was pas om 18.10 uur klaar wat toch wel erg vervellend is

Familie Verbunt
22 novembro 2020

Wij waren altijd tevreden,maar in n paar weken tijd al 3x de frikandel speciaal vergeten mee te geven.Zeer slecht!

Ilse
21 novembro 2020

Was weer top. Warme knapperige friet! Top service en weer op de minuut precies optijd geleverd.

Segers
21 novembro 2020

Helemaal tevreden. Keurig op tijd klaar om af te halen. Lekkere friet.

Hugo
20 novembro 2020

Eten was zoals gewoonlijk weer helemaal super!

Van
14 novembro 2020

Super lekker . We blijven bestellen

Bart
14 novembro 2020

Heerlijke burgers voor een nette prijs!!

Ligtvoet
13 novembro 2020

Heel lekker! Mogen jullie vaker doen, een menu met verschillende kleine gerechten!

Suzan roosenbrand
10 novembro 2020

Op de afgesproken tijd klaar en erg lekkere frites en snacks. Wij zijn ook helemaal fan van de satesaus. Zooooo lekker. Op deze manier steunen wij graag de horeca!

Robert
8 novembro 2020

Topkwaliteit. Lekker stoofvlees en lekker bereidde snacks

Jesper
8 novembro 2020
Ingrid
7 novembro 2020

Snel en goed op tijd en lekker warm eten👍

Kees
6 novembro 2020

Is gewoon elke week goed en ook op juiste tijd.

Mila Jacobs
2 novembro 2020
Peter Ackermans
2 novembro 2020

Hebben smakelijk gegeten!

Tom
1 novembro 2020

We hadden de LEFBOX welke er niet alleen leuk uitzag, maar ook erg lekker was. Alles van goede kwaliteit, en zeker voor herhaling vatbaar De bestelling stond ook netjes op tijd klaar.

Conny
1 novembro 2020

Het was heerlijk wat in de doos zat, maar niet genoeg voor 2 personen. Een beetje dressing op de salade is ook lekker

Gert kortlever
1 novembro 2020

Lefbox echt super lekker. Ook top dat je zelf de inhoud kan aanpassen

j.jacobs
29 outubro 2020

het is perfeckt en altijd optijd

gj vereggen
28 outubro 2020

perfect verlopen

Ivan
24 outubro 2020
Nadia
24 outubro 2020

Hele nette snelle service!! Heerlijk gegeten, heerlijke friet en snacks!!

Horvers
23 outubro 2020
Sonny de Nijs
21 outubro 2020

Heerlijke friet . Lef- en Vegaburger. Alles (tot en met de sauzen) getuigen van kwaliteit, zorg en aandacht. Topcafetaria , nr 1 van Dongen.

Mitchell
18 outubro 2020

Helaas was de friet lauw/koud...

Piet van loon
18 outubro 2020
Henny
15 outubro 2020

Alles was weer TOP. Heerlijk zitten genieten van de heerlijke friet 🍟 en snacks.

Bo van eijk
14 outubro 2020

Wij mistte onze satesaus die zat er niet bij

Tjeerd
9 outubro 2020

Prima gegeten. Mooi op tijd klaar en friet stukken beter dan de vorige keer. Persoonlijk mag er wat minder saus op de frikadel speciaal, maar dat is smaak.

Anna
5 outubro 2020

Goede service en heerlijke friet! Op het juiste tijdstip stond het klaar!

Corné Brok
4 outubro 2020

friet was goed doorbakken, Maakt het zo krokant. Bovendien was de kwaliteit van het stoofvlees uitstekend. Over het pittige van de bamischijf is geen enkele discussie. Ook voor herhaling. Bedankt voor de uitstekende service

Sandra
26 setembro 2020

Friet en lekkers waren heerlijk en stonden super op tijd klaar!

Top
26 setembro 2020
Marcilla
25 setembro 2020

Voor 11 personen friet, weer súper lekker en keurig op tijd klaar! 👌🏼

Danja
23 setembro 2020

Was er erg lekker.

DEN DEKKER
20 setembro 2020

Geen negatieve punten. Alles conform verwachting en in deze coronatijd uitstekend georganiseerd.

Corné Brok
19 setembro 2020

Friet doorgebakken was top. Kroket : ptima. De braadworst en m.n. de Belgische saté waren te vet. Te lang klaargemaakt.

Christel
18 setembro 2020

Lekkere friet & snacks en prima te doen met vooraf online bestellen.

De Bont
13 setembro 2020

Normaal echt de lekkerste friet van dongen, dit keer was het minder. Dat kan natuurlijk een keer gebeuren. De stoofvlees was weer heerlijk

Tjeerd
12 setembro 2020

Normaal gesproken is het eten prima en zijn de frieten lekker knapperig. Dit keer waren de frieten helaas vettig en dus niet zo lekker. De lefburger is trouwens wel een aanrader!

rianne van dongen
10 setembro 2020

prima. er valt niks te verbeteren. dikke 10.

Schoenmaker
7 setembro 2020

Heerlijk gegeten

Tommy
7 setembro 2020

bestelling was op de afgesproken tijd klaar

Piet
6 setembro 2020

Prima

Fedde
6 setembro 2020
Anna
5 setembro 2020

Net nieuw komen wonen in Dongen, langs deze friet tent gegaan om voor mijn harde werkers friet te halen! Ben verrast over de fijne website waarop je kunt bestellen, stond optijd klaar en voor een mooie prijs! Ik kom zeker terug!

Erik koenen
5 setembro 2020

Friet was lekker en de peeëndel was ook goed

Willem Beekhof
4 setembro 2020

Super service, heel tevreden. Zo hoort het

Wellerd
4 setembro 2020

Nasischijf werd goulash kroket ??????? Bourgondise kroket werd kaaskroket ??????? Beetje jammer

Karin Aarts
31 agosto 2020

Het eten was echt lauw toen we thuis kwamen. Ben ik niet van Lef gewend altijd top kwaliteit.

Janssen
30 agosto 2020
Pax Okkerman
28 agosto 2020

Zoals bij voorafgaande bestellingen kon ik deze ook weer precies op de afgesproken tijd ophalen.

Lianne
19 agosto 2020

Lekkere friet ... en heerlijke frikandellen speciaal!!! Toppie 👍. De website om online te bestellen is ook een super idee in deze caronavirus.

Caroline
19 agosto 2020

was weer geweldig verzorgd en erg lekker

Ran van Peer
17 agosto 2020

Lekker gegeten. Lekkere krokante friet en lekkere snacks!

Sanne
17 agosto 2020

Altijd goeie friet bij Lef! Online bestellen werkt ook ontzettend goed. Wij zijn enorm tevreden.

B.
16 agosto 2020

Top service en lekkere friet!

Jacqueline
16 agosto 2020
Berna in t groen
16 agosto 2020

De lefsalon is super lekker iets meer sla en komkommer mag wel

Patrick de jong
13 agosto 2020

Zoals altijd goed. Friet warm en krokant, snacks goed op temperatuur. Geen zout op de friet wat een pluspunt is. Niks op aan te merken

Tommy
9 agosto 2020

De Lefsalon is heerlijk

Piet van loon
9 agosto 2020

Ik heb een frikandel gekregen in plaats van een kroket die ik via de site had besteld

Brechje
5 agosto 2020

Beste friet van Dongen!

Jacqueline
1 agosto 2020
De Graaf
31 julho 2020

Was weer heerlijk 👍

Gerards
17 julho 2020

Voor t eerst de Lef salon gegeten hij was echt Top!!!

G. Wansleeben
14 julho 2020

Super lekkere frietjes, zoals altijd 😊

Merel
13 julho 2020

was erg lekkere friet + snacks. Alleen jammer dat een snack koud was en dat was loempidel...

Marjolein Damen
13 julho 2020
Myra van Loon
13 julho 2020

enig minpuntje is dat een frietje satesaus een frietje oorlog was geworden. maar dat maakt de friet niet minder lekker hoor.

Martien de Wit
12 julho 2020

Lekker makkelijk en keurig op tijd.

Robert de Bruijn
11 julho 2020
Rens
11 julho 2020

Top

Lieve Labels
10 julho 2020

Heerlijk gegeten!

Frank
10 julho 2020
Job
5 julho 2020

Onverwachts bleven er wat mensen eten. Ideaal om dan gauw online bij lef te bestellen! Heerlijk was het allemaal weer zeg!

Laurijssen
5 julho 2020

Top👍

John jansen
2 julho 2020

zoals altijd heerlijk en gewrldig

M Fraiture
28 junho 2020

Het was deze keer erg weinig friet voor een normaal bakje friet Normaal zit er meer dan voldoende friet in het bakje.

Renske Vermijs
27 junho 2020
Bax
27 junho 2020

Goede service en altijd goeie frietjes ;)

Pax Okkermab
27 junho 2020

Kon bestelling precies oo afgesproken tijd ophalen. TOP.

Marjolein Damen
24 junho 2020

Perfect geregeld, bestelling snel en simpel online geplaatst. En keurig precies op tijd klaar

H vd Velden
22 junho 2020

Erg lekkere friet en snacks! Komen vaker terug!

Silvia Bink
22 junho 2020

Heel goed geregeld zo.👌

Nollen
20 junho 2020

Toppie

Schoormans
20 junho 2020

Goed

Marcel
19 junho 2020

Erg simpele site, overzichtelijk staat precies op wat erop moet staan en het bestel en betaal process is even makkelijk! Complimenten!!

Oerlemans
16 junho 2020

Super gemakkelijk bestellen via internet, je kunt het heel snel ophalen. Goed georganiseerd. Broodje gezond lekker, broodje kroket had heel lekker kunnen zijn als er niet zo gruwelijk veel mayonaise op zat. Zou dit los bijgeleverd kunnen worden zodat je zelf kunt beslissen hoeveel en of je er saus bij wilt. Geldt ook voor die andere saus. Verder niets dan lof. Goed verpakt.

Nicole
16 junho 2020

Gisteren om 17.15u een bestelling gedaan. Helaas was de stoofvlees van mijn frietje niet warm

Schoormans
13 junho 2020

Prima

Denise
12 junho 2020

lekkere friet, snelle service, vriendelijk en zelfs zout meegekregen dus top. Enige minpuntje was de stoofvlees-mayo in het kleine zijbakje.

Tim
12 junho 2020

Was weer precies klaar op de afhaaltijd. En echt alles was zoals altijd super heerlijk. Borrelmaatjes zijn een top aanvulling op het assortiment.

Henriet
10 junho 2020

😀

Suijs
10 junho 2020

snel en goed,goeie kwaliteit

Anita Jolie
8 junho 2020

Online bestellen werkt goed, lof over deze manier van bestellen en ophalen

De Graaf
8 junho 2020

Heerlijk zoals altijd

Els
8 junho 2020

Beetje flauw om 0,25 cent transactiekosten te rekenen als iemand vooraf betaalt

Maikel
6 junho 2020

Gelukkig zit de beste en lekkerste friet die wij ooit op hebben gewoon bij ons in Dongen. Heerlijke friet en goeie service. Ons ga je er nog heel vaak zien.

Schoormans
6 junho 2020

Alles prima

Danja
3 junho 2020

Heerlijke friet, super lekkere satesaus en snacks ook erg goed. Erg vriendelijk personeel

Yvonne Vd sanden
2 junho 2020

Prima geregeld Makkelijk bestellen en ophalen👍

Nollen
2 junho 2020

Jullie friet en snacks zijn altijd heerlijk en goed bereid! Vriendelijk personeel. Alleen jammer dat de milkshake niet bij de bestelling zat. En als ik jullie bel krijg je de voicemail om in te spreken wat niet handig is.

Anita Ackermans
1 junho 2020

Top

Akkermans
31 maio 2020

Was weer super lekker

René Jansen
30 maio 2020

Super service, lekkere frites en snacks. En mooi op tijd.

Sylvia
30 maio 2020

Echt lekkere friet. De moeite waard om.extra te.fietsen

Sander
30 maio 2020

Normaal gesproken altijd tevreden, deze keer een compleet verbrande saté kroket, erg jammer!

Diny Jansen
27 maio 2020

Afhalen zoals het nu gaat is beter dan wachten in de winkel. Voor mij mag het zo blijven. En de frieten die zijn gewoon goed!!!

Broeders
27 maio 2020
Gouw
27 maio 2020
Verbunt
27 maio 2020

Netjes geholpen gaat lekket snel

Loes
26 maio 2020

Super duidelijke en makkelijke site. De bestelling is zo geplaatst! Ik hoop dat deze site blijft bestaan, ook na 1 juni 2020. De frietjes zijn overheerlijk gebakken en de snacks zijn ook erg lekker. Lef is top!!