Beoordelingen van Cafetaria Lef Dongen

Recente recensies van Cafetaria Lef Dongen

5 sterren na 319 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Perfect geregeld

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen de friet was niet warm genoeg. De rest was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet voor 2 a 3 personen was aanzienlijk minder dan anders

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer super. Helaas waren jullie vandaag een milkshake vergeten en hadden we er 3 ipv 4. Maar ja. Waar gewerkt wordt.....dus dat kan een keer gebeuren. Volgende week weer opnieuw.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Is goed geregeld en heeft de best friet.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frietjes

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere frietjes en alles netjes verzorgd. En een goede service.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de drukte , dik 30 man voor de deur te wachten, wel 25 min langer moeten wachten , smaakte het weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

jammer dat de bestelling 20 minuten te laat werd geleverd.daardoor was t buiten erg druk, ontstonden er parkeerproblemen en buren raakten geirriteerd doordat ze last hadden van dubbel/fout geparkeerde auto's. Het werd ook moeilijker om de 1,5 meter regel in acht te nemen. Toen ik stond te wachten stonden er nog 25 personen te wachten.... Kwaliteit van het eten was prima, we hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zojuist onze bestelling gehaald en thuis geconstateerd dat er geen frikandel speciaal bij zat. Onze bestelling had als afhaaltijd 17.50 uur maar deze was pas om 18.10 uur klaar wat toch wel erg vervellend is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij waren altijd tevreden,maar in n paar weken tijd al 3x de frikandel speciaal vergeten mee te geven.Zeer slecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top. Warme knapperige friet! Top service en weer op de minuut precies optijd geleverd.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal tevreden. Keurig op tijd klaar om af te halen. Lekkere friet.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk weer helemaal super!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker . We blijven bestellen

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers voor een nette prijs!!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker! Mogen jullie vaker doen, een menu met verschillende kleine gerechten!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Op de afgesproken tijd klaar en erg lekkere frites en snacks. Wij zijn ook helemaal fan van de satesaus. Zooooo lekker. Op deze manier steunen wij graag de horeca!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Topkwaliteit. Lekker stoofvlees en lekker bereidde snacks

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en goed op tijd en lekker warm eten👍

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Is gewoon elke week goed en ook op juiste tijd.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hebben smakelijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden de LEFBOX welke er niet alleen leuk uitzag, maar ook erg lekker was. Alles van goede kwaliteit, en zeker voor herhaling vatbaar De bestelling stond ook netjes op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk wat in de doos zat, maar niet genoeg voor 2 personen. Een beetje dressing op de salade is ook lekker

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lefbox echt super lekker. Ook top dat je zelf de inhoud kan aanpassen

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

het is perfeckt en altijd optijd

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

perfect verlopen

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele nette snelle service!! Heerlijk gegeten, heerlijke friet en snacks!!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet . Lef- en Vegaburger. Alles (tot en met de sauzen) getuigen van kwaliteit, zorg en aandacht. Topcafetaria , nr 1 van Dongen.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de friet lauw/koud...

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer TOP. Heerlijk zitten genieten van de heerlijke friet 🍟 en snacks.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij mistte onze satesaus die zat er niet bij

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten. Mooi op tijd klaar en friet stukken beter dan de vorige keer. Persoonlijk mag er wat minder saus op de frikadel speciaal, maar dat is smaak.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijke friet! Op het juiste tijdstip stond het klaar!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

friet was goed doorbakken, Maakt het zo krokant. Bovendien was de kwaliteit van het stoofvlees uitstekend. Over het pittige van de bamischijf is geen enkele discussie. Ook voor herhaling. Bedankt voor de uitstekende service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet en lekkers waren heerlijk en stonden super op tijd klaar!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor 11 personen friet, weer súper lekker en keurig op tijd klaar! 👌🏼

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was er erg lekker.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen negatieve punten. Alles conform verwachting en in deze coronatijd uitstekend georganiseerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet doorgebakken was top. Kroket : ptima. De braadworst en m.n. de Belgische saté waren te vet. Te lang klaargemaakt.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet & snacks en prima te doen met vooraf online bestellen.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal echt de lekkerste friet van dongen, dit keer was het minder. Dat kan natuurlijk een keer gebeuren. De stoofvlees was weer heerlijk

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken is het eten prima en zijn de frieten lekker knapperig. Dit keer waren de frieten helaas vettig en dus niet zo lekker. De lefburger is trouwens wel een aanrader!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

prima. er valt niks te verbeteren. dikke 10.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

bestelling was op de afgesproken tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Net nieuw komen wonen in Dongen, langs deze friet tent gegaan om voor mijn harde werkers friet te halen! Ben verrast over de fijne website waarop je kunt bestellen, stond optijd klaar en voor een mooie prijs! Ik kom zeker terug!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet was lekker en de peeëndel was ook goed

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service, heel tevreden. Zo hoort het

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Nasischijf werd goulash kroket ??????? Bourgondise kroket werd kaaskroket ??????? Beetje jammer

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt lauw toen we thuis kwamen. Ben ik niet van Lef gewend altijd top kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals bij voorafgaande bestellingen kon ik deze ook weer precies op de afgesproken tijd ophalen.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet ... en heerlijke frikandellen speciaal!!! Toppie 👍. De website om online te bestellen is ook een super idee in deze caronavirus.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer geweldig verzorgd en erg lekker

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Lekkere krokante friet en lekkere snacks!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goeie friet bij Lef! Online bestellen werkt ook ontzettend goed. Wij zijn enorm tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service en lekkere friet!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De lefsalon is super lekker iets meer sla en komkommer mag wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goed. Friet warm en krokant, snacks goed op temperatuur. Geen zout op de friet wat een pluspunt is. Niks op aan te merken

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De Lefsalon is heerlijk

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een frikandel gekregen in plaats van een kroket die ik via de site had besteld

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste friet van Dongen!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk 👍

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor t eerst de Lef salon gegeten hij was echt Top!!!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere frietjes, zoals altijd 😊

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

was erg lekkere friet + snacks. Alleen jammer dat een snack koud was en dat was loempidel...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

enig minpuntje is dat een frietje satesaus een frietje oorlog was geworden. maar dat maakt de friet niet minder lekker hoor.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker makkelijk en keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Onverwachts bleven er wat mensen eten. Ideaal om dan gauw online bij lef te bestellen! Heerlijk was het allemaal weer zeg!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top👍

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd heerlijk en gewrldig

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was deze keer erg weinig friet voor een normaal bakje friet Normaal zit er meer dan voldoende friet in het bakje.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en altijd goeie frietjes ;)

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kon bestelling precies oo afgesproken tijd ophalen. TOP.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect geregeld, bestelling snel en simpel online geplaatst. En keurig precies op tijd klaar

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere friet en snacks! Komen vaker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed geregeld zo.👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppie

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg simpele site, overzichtelijk staat precies op wat erop moet staan en het bestel en betaal process is even makkelijk! Complimenten!!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super gemakkelijk bestellen via internet, je kunt het heel snel ophalen. Goed georganiseerd. Broodje gezond lekker, broodje kroket had heel lekker kunnen zijn als er niet zo gruwelijk veel mayonaise op zat. Zou dit los bijgeleverd kunnen worden zodat je zelf kunt beslissen hoeveel en of je er saus bij wilt. Geldt ook voor die andere saus. Verder niets dan lof. Goed verpakt.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren om 17.15u een bestelling gedaan. Helaas was de stoofvlees van mijn frietje niet warm

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

lekkere friet, snelle service, vriendelijk en zelfs zout meegekregen dus top. Enige minpuntje was de stoofvlees-mayo in het kleine zijbakje.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer precies klaar op de afhaaltijd. En echt alles was zoals altijd super heerlijk. Borrelmaatjes zijn een top aanvulling op het assortiment.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

😀

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

snel en goed,goeie kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen werkt goed, lof over deze manier van bestellen en ophalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Beetje flauw om 0,25 cent transactiekosten te rekenen als iemand vooraf betaalt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Gelukkig zit de beste en lekkerste friet die wij ooit op hebben gewoon bij ons in Dongen. Heerlijke friet en goeie service. Ons ga je er nog heel vaak zien.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet, super lekkere satesaus en snacks ook erg goed. Erg vriendelijk personeel

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld Makkelijk bestellen en ophalen👍

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie friet en snacks zijn altijd heerlijk en goed bereid! Vriendelijk personeel. Alleen jammer dat de milkshake niet bij de bestelling zat. En als ik jullie bel krijg je de voicemail om in te spreken wat niet handig is.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service, lekkere frites en snacks. En mooi op tijd.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt lekkere friet. De moeite waard om.extra te.fietsen

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken altijd tevreden, deze keer een compleet verbrande saté kroket, erg jammer!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhalen zoals het nu gaat is beter dan wachten in de winkel. Voor mij mag het zo blijven. En de frieten die zijn gewoon goed!!!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes geholpen gaat lekket snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super duidelijke en makkelijke site. De bestelling is zo geplaatst! Ik hoop dat deze site blijft bestaan, ook na 1 juni 2020. De frietjes zijn overheerlijk gebakken en de snacks zijn ook erg lekker. Lef is top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima Netjes geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goed

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker maar wat je krijg van friet vond ik weinig en duur

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, lekker en goed verzorgd.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een 5 sterren cafetaria! Goede service, lekkere friet & snacks! Heerlijke ijsjes en vriendelijk personeel! Super snel en goed geanticipeerd op Corona crisis!!!! Top mensen!!!!!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet en snacks zijn van hele goede kwaliteit en keilekker. Jammer dat de familiezak friet sinds de coronatijd niet meer zo goed gevuld is als daarvoor.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We vinden dit een fijne manier om en bestelling te doen. Keurig op tijd kregen we de bestelling. PERFECT gedaan, LEF!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bakje satésaus zat niet bij de bestelling. Overige was goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Keer op keer is t smullen geblazen. Alles perfect gebakken en weer helemaal op afgesproken tijd klaar.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vond de friet niet zo lekker, net of het in vet was gebakken dat er eigenlijk iets te lang in de frituur heeft gezeten. Je kunt online bestellen heel fijn, je krijgt tijd om af te halen maar heb vervolgens nog kwartier moeten wachten.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd heerlijk 👍

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijke friet en snacks en vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze keer was het lekker en goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en top geregeld met afhalen! Keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima volgens bestelling! En goed op tijd 😉

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom top! Exact op de afgesproken tijd kwam ons tasje naar buiten. Kwaliteit wererom goed!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet zoals gewoonlijk goed, jammer dat er bij drukte dingetjes vergeten worden. In dit geval een bekertje saté saus groot. Geeft niks. We zijn maar mensen. Ook niet gebeld. Komt wel weer goed.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed en lekker!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed voor elkaar. TOPPIE

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker friet. Ruime porties. Bestelling stond al netjes klaar bij afhalen. Geen wachttijd.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer heerlijk bas

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes en snel geholpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en fijne site!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Gaat perfect om op deze manier je bestelling op te halen. Goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede kwaliteit en de lekkerste friet van Dongen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goede service en superlekkere friet. Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

prima! LEF is een goede cafetaria

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar en zoals gewoonlijk gewoon goed👍🏻

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig goede service, en heel goed eten .

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De LEF-burger was weer een succes Cafetaria LEF, goed voor elkaar

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer lekkerrrrrrrssssss op !

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste friet van Dongen! Altijd hoede service

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste friet in de omgeving.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Nvt

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker. Helaas was de saté saus in de tas gelopen waardoor het bekertje leeg was..

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks alle Corona ellende en de bijbehorende voorzorg maatregelen gewoon goed jullie klanten helpen. Super ga zo door team (met) LEF 💪🏻👍👍👍

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker, alleen waren de frietjes bij thuiskomst al koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

het was goed georganiseerd,het was lekker.Gelukkig mogen wij nog uit eten. het is wel klein beetje wennen maar bedankt voor jullie dienst.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed gebakken en top kwaliteit. Online besteld en op de bevestigde tijd was het klaar.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben tevreden over het online bestellen en de tijd dat het klaar is. Ik wilde bellen want mijn zoon wilde toch iets anders dan ik besteld had maar kreeg geen contact dus dat was wel jammer

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was iets later klaar als was aangegeven. Ik wist niet of ik me moest melden, en er waren meerdere die dit vroegen

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super. Precies optijd! En weer erg lekkere frietjes. Wij komen hier graag voor uit Oosterhout gereden

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren weer heerlijk frietjes besteld. Heerlijke friet, lekkere snacks en betaalbaar! Online besteld, eenmaal aangekomen stond bestelling stipt op tijd klaar !! Top geregeld

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet goed Frkandellen half koud Stoofvlees goed

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten! Goede friet en ook de snacks waren erg lekker!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg weinig friet gisteren gekregen voor wat we normaal krijgen in die zak

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Een ruimer assortiment hamburgers😊 Verder de lekkerste friet van Dongen!!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super geregeld en smaakte heerlijk!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Satesaus vergeten Bananen milkshake was aardbeien smaak Friet was slap En frikandel koud

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed bezig en een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Dankjewel Bas en team voor de altijd goede service. En zeker ook in deze tijden, zeer prima geregeld!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke producten. Makkelijke online de bestelling doorgeven. Staat op gewenste tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geolied proces in Corona tijd. Bestellen, betalen en afhalen verloopt perfect. Kwaliteit is van oudsher prima.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

LEF heeft uitstekend ingespeeld op de huidige Corona situatie maar bovenal, friet en snacks van topkwaliteit..

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte service in Corona tijden en lekkere friet!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was als heel vaak voor mij veel te hard gebakken, zelfs mijn vrouw merkte het op terwijl die best van wat doorgebakken friet houd.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar Alles goed warm Complete bestelling Eigenlijk altijd top en goed geregeld! Als wij friet gaan halen, dan is het altijd bij Lef omdat wij vinden dat deze de lekkerste friet heeft + best belegde frikandel speciaal ;-)

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel goed geregeld.En super lekker.Bedankt en veel sterkte in deze moeilijke tijd.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer tevreden.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op de afgesproken tijd

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer prima. Helaas niet de korting op de vega burger gekregen zoals die op de website stond.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker ! stevige en krokante friet !!! En online bestellen werkt SUPER !!!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede service!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service, je kan zelfs in je auto blijven zitten en komen ze het brengen! Top

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie hebben een zeer creatieve oplossing gevonden om toch friet enz. te kunnen leveren. De kwaliteit van de friet was uitstekend en de bediening verdient alle lof.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Compliment voor de snelle afhandeling. Bestelling is altijd precies op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vooral in deze tijd een hele goede oplossing gedaan valt niets van te zeggen alles smaakt ook heerlijk en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, kwalitatief goed en super service!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, precies op het afgesproken tijdstip klaar!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was klaar op afgesproken tijd en was ook erg goed.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en verrassend.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet. We komen zeker nog een keer!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten en de service waren gewoon weer goed. De bestelsite werkt makkelijk en het afroepen op naam is handig.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere friet! Nu met het corona-virus alles super goed geregeld. Complimenten aan de werknemers

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden een zak friet voor 4-5 personen besteld. Helaas konden wij hier met 4 volwassen personen eigenlijk niet van eten. We hebben alles eerlijk verdeeld, maar eigenlijk hadden we allemaal nog meer gelust. De hoeveelheid friet voldeed niet aan onze verwachting.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes en vriendelijk geholpen

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, snelle en goede service!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed geregeld. Al een paar keer besteld. Perfect leuk dat we nog kunnen genieten van leff.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prims

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks het corona zo fijn dat zoiets kan en zoals altijd een goede en nette service! Bedankt weer en heel veel succes en sterkte in deze tijd!!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld in deze tijd en zoals we van hen gewend zijn heerlijke friet en snacks en op tijd klaar. Top.

Reactie van Cafetaria Lef:Dankje!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden te weinig friet. Hadden voor 4- 5 personen besteld, normaal houden we altijd over, nu niet. Waarschijnlijk foutje, kan gebeuren. Verder lekker gegeten.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de situatie levert Lef nog nog steeds goede kwaliteit! Top en tot snel!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen enkel negatief commentaar, bestellen is heel gemakkelijk en betalen idem. Qua tijd werkt het exact zoals aangegeven. Jullie hebben je zaakjes tip top in orde. Chapeau daar kunnen veel zaken nog wat van leren.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Stoofvlees vergeten potverdorie! En verder weer dikke prima!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals je verwacht, netjes op tijd. Alles was weer gewoon lekker.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal alles top!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

hebben jullie heel goed gedaan we zijn er heel trots op

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Buiten gewoon lekkere friet altijd gezellig praatje maken en vriendelijk personeel ik zeg ga zo door 💪

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten is goed. Alleen jammer dat ze de satésaus waren vergeten en je dan geen mail kunt sturen of kunt bellen. (Kreeg voicemail dat je online moest bestellen of langs kon komen) Terug gaan was geen optie dan had ik koud eten gehad eer ik terug was met bekertje satésaus. Nu paar keer besteld eigenlijk altijd goed.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet smaakte heel goed en service was fijn en veilig in deze corona tijden!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet, goede satesaus en een mooie verpakking waar het in zit! Wat wil je nog meer👌🏼👊🏼 Bedankt Cafetaria Lef

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd de bestelling klaar en goed als altijd.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service een hele goede oplossing zo

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld in deze lastige tijd. En stipt op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd was mijn bestelling klaar! Friet was zoals altijd, heerlijk warm en lekker gebakken. Snacks zoals we gewend zijn. Echt een aanrader op deze manier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte goed en prima maatregelen ivm Corona!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld friet netjes op tijd klaar en via zij ingang aaangegeven top heerlijk gegeten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goededag.ik had jullie al een mail gestuurd naar kreeg hem terug!! Ben erg tevreden over de kwaliteit van jullie spullen. En het is top geregeld dat we toch nog lekker kunnen smullen van jullie producten. En dat het buiten wordt afgegeven. Complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Een perfecte oplossing in deze moeilijke tijd. Ik vind het innovatief om via de website te bestellen, af te rekenen en een tijd te kunnen kiezen. Het ophalen is zo beperkt tot een aantal personen en je hebt geen contact binnen 1,5 meter chapeau

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was stipt op tijd klaar . Petje af voor het team van Cafetaria LEF .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

top geregeld!! goed hygiëne rondom maatregelen corona en snelheid was prima!!! Complimenten bas en team!! Stay strong!!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste frietjes van Dongen! Super geregeld zo met afhaalbalie.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

goed en snel

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Net als altijd top!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service goed geregeld ennnnnn lekker eten!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling gedaan met een klein bekertje satésaus én een bekertje stoofvlees. Thuis aangekomen bleek dat er twee bekertjes satésaus in de zak zaten, helaas. Nog geprobeerd te bellen maar jullie zijn telefonisch niet bereikbaar. gr. Suzanne

Reactie van Cafetaria Lef:Beste suzanne, Vervelend om te horen. Als je het volgende keer meldt bij de kassa of online in het opmerkingen vak dan krijg je de sausjes van ons?! Excuses voor het ongemak! Groet, Team LEF

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service vriendelijk personeel! Zeer tevreden!!

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkt goed, alleen enkele keren ongeveer 10 minuten moeten wachten voor bestelling klaar was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd snel en vooral goed. Lekker eten.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk met zn twaalven gegeten van drie tassen vol met lekkers en friet! Super smullen was het weer zeg!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen werkt top. Als de ophaaltijd ook nog exact gaat matchen met de aflevertijd gaan we naar perfect! Gezien drukte van afhaalmoment daarvoor wel begrip. Tip; actie aanbieding voorzien van keuze uit meer verschillende snacks (meerprijs net als bij frik.speciaal is dan geen probleem).

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet en snacks was weer super .

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en perfect om t zo via internet te bestellen. Werkt geweldig

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima cafetaria met heerlijke friet en service is ook uitstekend!

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit en netjes op tijd!!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen en afhalen was zeer gemakkelijk, maar dat viel in het niet bij de kwantiteit, maar vooral bij de heerlijke friet en snacks. Super, overheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten weer van lekkere friet en snack! Bestelling was ook precies op tijd klaar.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom klaar op afgesproken tijd en patat weer heerlijk doorbakken. Top!!

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zoals gewoonlijk. Niets op aan te merken. Prijs/kwaliteit is gewoon in orde. Sinds de overname van "kuifje" niet meer terug te kennen

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

T was kei lekker! Lief personeel en snelle service 😊

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten is erg goed. De service is prima altijd gezellig en op en top in orde

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig en stond op het door ons aangegeven tijdstip klaar. Top.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service, fijn bestellen op internet. Afhaaltijd klopt met wat aangegeven wordt. Heerlijke verse friet, niet te vet of te slap!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Alleen maar lof 😊😊

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super handig om online te kunnen bestellen. Eten was optijd klaar en smaakte lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste friet van Dongen en omstreken!

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere friet en goede service. Beste in Dongen iig.. 😉

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel en goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Was lekker! Dank je wel Bas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk 😍😋

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super, was. Klaar op de tijd die afgesproken was

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle service. Lekker eten. Eerlijke prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Top! Besteld via internet. Bestelling netjes op tijd klaar. En smaakte weer prime.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede timing, lekker eten, vriendelijk personeel.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Goeie verpakking. Was nog lekker warm en knapperig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld, alles stond klaar en smaakte zoals altijd lekker

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

lekker en snel

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd vers en lekker! Wij komen nooit meer ergens anders.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Af en toe, als we friet komen halen, zitten er erg veel harde frietjes in. Dat vinden wij niet zo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service en een zeer goede kwaliteit!!!

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was super fijn om ook via internet te kunnen bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfecte frietjes en heerlijke snacks!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat er nu €0,25 kosten in rekening worden gebracht

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd super tevreden over de friet en snacks van Lef. We hebben heel wat cafetaria’s in Dongen uitgeprobeerd en dit is toch echt de beste. Online bestellen en betalen en het op de aangegeven tijd ophalen is ook echt super handig. De medewerkers zijn altijd netjes en vriendelijk!

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel en lekker!

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Via de website besteld en een tijd aangegeven. Het was al klaar toen ik binnenkwam en mocht het dus ook gelijk meenemen ondanks dat er nog andere klanten in de winkel waren.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat een gemak om vanuit thuis op deze manier een bestelling te plaatsen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! En extra; de bamischijf bleef tot het laatst toe goed warm van binnen, super!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Top! Wederom heerlijke frietjes en snacks.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten tijdig klaar na bestelling via website, vriendelijk personeel, kwaliteit top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect! Zoals altijd!

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Hele handige bestel functie.. overzichtelijk, snel en handig! Lekkere verse friet met keuze uit de beste snacks!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

We hadden een tijd afgesproken maar toen ik aankwam moest ik nog een kwartier langer wachten helaas . Dus had ik niet online hoeven te bestellen

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon in de zaak bestellen was sneller geweest.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Ideaal, bestellen via de site.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker makkelijk. Om de actiecode in te vullen moest ik wel heel goed kijken waar dat kon. Wellicht iets groter en duidelijker aangeven. Verder een top oplossing

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

👍

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel makkelijk zo vanuit thuis bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Precies opt tijd klaar en lekkere frietjes.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Super!