Beoordelingen van Cafetaria Lef Dongen

Recente recensies van Cafetaria Lef Dongen

5 sterren na 25 reviews

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Af en toe, als we friet komen halen, zitten er erg veel harde frietjes in. Dat vinden wij niet zo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service en een zeer goede kwaliteit!!!

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was super fijn om ook via internet te kunnen bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfecte frietjes en heerlijke snacks!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat er nu €0,25 kosten in rekening worden gebracht

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd super tevreden over de friet en snacks van Lef. We hebben heel wat cafetaria’s in Dongen uitgeprobeerd en dit is toch echt de beste. Online bestellen en betalen en het op de aangegeven tijd ophalen is ook echt super handig. De medewerkers zijn altijd netjes en vriendelijk!

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel en lekker!

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Via de website besteld en een tijd aangegeven. Het was al klaar toen ik binnenkwam en mocht het dus ook gelijk meenemen ondanks dat er nog andere klanten in de winkel waren.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat een gemak om vanuit thuis op deze manier een bestelling te plaatsen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! En extra; de bamischijf bleef tot het laatst toe goed warm van binnen, super!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Top! Wederom heerlijke frietjes en snacks.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten tijdig klaar na bestelling via website, vriendelijk personeel, kwaliteit top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect! Zoals altijd!

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Hele handige bestel functie.. overzichtelijk, snel en handig! Lekkere verse friet met keuze uit de beste snacks!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

We hadden een tijd afgesproken maar toen ik aankwam moest ik nog een kwartier langer wachten helaas . Dus had ik niet online hoeven te bestellen

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon in de zaak bestellen was sneller geweest.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Ideaal, bestellen via de site.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker makkelijk. Om de actiecode in te vullen moest ik wel heel goed kijken waar dat kon. Wellicht iets groter en duidelijker aangeven. Verder een top oplossing

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

👍

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel makkelijk zo vanuit thuis bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Precies opt tijd klaar en lekkere frietjes.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Super!